VACATURE CONTENT

Spreken je vacatures je doelgroep wel aan?
Sprankelen je vacatures en nodigen ze uit om bij jouw organisatie te solliciteren?
Of krijgen je vacatures veel views maar geen reacties?
Dan is het tijd om je vacature content eens goed onder de loep te nemen.

Video testimonial

Een job voor het leven is echt verleden tijd. Werk is een beleving en om een goed idee te hebben hoe het in zijn werk gaat bij jouw organisatie is een video testimonial essentieel.

Door middel van interviews met collega’s, filmopnames van werkzaamheden kun je echt een kijkje in de keuken geven. Op deze manier kunnen de werkzaamheden en de bedrijfscultuur op levendige wijze worden overgebracht.

Zo krijgt een kandidaat echt een idee wat voor soort mensen er bij jouw organisatie werken en hoe men precies te werk gaat. En belangrijker: de kandidaat kan zelf een inschatting maken of hij past binnen jouw organisatie en of hij zich kan ontwikkelen op de manier die bij hem of haar past.

Play Video

Interview testimonial

Interviews met collega’s zijn een sterke manier om meer diepgang te geven over jouw organisatie als werkgever. Vaak staat een vacaturetekst vol met generieke voordelen en open deuren. Denk bijvoorbeeld aan snel groeiend, ambitieus, platte organisatie en veel groeimogelijkheden. Maar wat zeggen collega’s er zelf van?

Wanneer een collega aan het woord is komt de boodschap veel natuurlijker en authentieker over. Bovendien kun je veel meer diepgang creëren. Op deze manier kun je echt een tipje van de sluier oplichten hoe een normale dag eruit ziet bij jouw organisatie.

De authenticiteit moet wel gewaarborgd blijven, anders komt het niet geloofwaardig over. Daarbij is het ook belangrijk dat er collega’s worden ingezet die lijken op je doelgroep of mensen waar jouw doelgroep tegen op kijkt en respect voor heeft. Op deze manier kun je op een natuurlijke wijze jouw doelgroep enthousiasmeren voor jouw organisatie.

Vacature teksten

Vacatureteksten blijven uiteraard een klassieker op het gebied van werving en selectie. Het aanbod moet immers wel zwart op wit staan en kandidaten moeten weten of zij voldoen aan het gewenste profiel.

 

Vacatureteksten template

Je dient vacatureteksten op een sprankelende en enthousiasmerende manier te schrijven. Saaie teksten worden zeer slecht gelezen. Wij kunnen een vacatureteksten template ontwikkelen die enthousiasmeert en die je vervolgens zelf kunt invullen aan de hand van de aanwijzingen. Op deze manier kun je zelf ook nieuwe vacatureteksten maken.

(Her)schrijven vacatureteksten

Ook kunnen wij volledige vacatureteksten schrijven of herschrijven. Wellicht ben je niet tevreden over je huidige vacatureteksten en wil je dat een vacature content specialist er een sprankelend verhaal van maakt. Of laat je vacatureteksten liever from scratch goed opzetten? Onze vacatureteksten zorgen voor een levendig beeld van jouw aanbod.

Plan een consult

Krijg je te weinig response op je vacatures?
Of trek je niet de juiste mensen aan met je vacature content?
Neem dan contact met ons op en plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We helpen je graag met je vacature content.