Over ons

Door de krappe arbeidsmarkt heeft een werknemer de banen voor het uitzoeken. Een prettige situatie voor werknemers, maar als werkgever moet je steeds meer doen om ervoor te zorgen dat de ideale kandidaat jou weet te vinden. Daarom is recruitment marketing essentieel om jezelf als werkgever te profileren.

Om het maximale uit wervingskanalen zoals Indeed, Google of Facebook te halen, heb je al snel aanvullende expertise nodig. Welke boodschap kun je het beste verspreiden? Op welke zoektermen kun je het beste adverteren? Of wat spreekt jouw doelgroep precies aan? Dat zijn exact de vragen die je bij Recruitment Marketeer neer kunt leggen.

0 +
Campaigns
0 +
Campagnes
0 +
Projecten
0
Klanten

Slimme mix van kanalen

De dienstverlening van Recruitment Marketeer gaat verder dan het plaatsen van vacature op job boards. Veel verder. Het online landschap is immer enorm veranderd. Het inzetten van platforms met veel websiteverkeer en advertentieopties zijn onmisbaar geworden voor effectief recruitment. Maar ook social media en je eigen website mogen niet ontbreken. Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste middelenmix inzet en precies weet wat elk kanaal je oplevert.

Willem Kooiman

Recruitment Marketeer

Precious Griffith

Backoffice

Team

Ons recruitment team

Recruitment Marketeer bestaat uit een gedreven team dat elke wervingscampagne tot een succes maakt. Daarnaast worden uitmuntende specialisten ingeschakeld voor bepaalde specifieke vraagstukken rondom recruitment marketing.

Van kandidaat tot werknemer

Vaak wordt een potentiële kandidaat gevolgd totdat er een sollicitatiegesprek is ingepland. Maar
recruitment marketing houdt daar niet op. Het houdt pas op wanneer het arbeidscontract is getekend. Bij conversieoptimalisatie kan vaak nog heel veel winst behaald worden.