ONZE RECRUITMENT OPLOSSINGEN

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van recruitment? Zoek je naar een sparringpartner om je wervingscampagnes te optimaliseren? Of heb je niet voldoende mankracht om jouw recruitment professioneel aan te pakken? Wacht dan niet langer en schakel onze expertise in.

Recruitment Plan

Wij ondersteunen jouw organisatie bij het bepalen van de beste strategie voor een gezonde ontwikkeling van het personeelsbestand. Daarbij kijken we zowel naar de korte als lange termijn.

Aan de hand van een intake en verschillende analyses wordt een Strategisch Recruitment Plan ontwikkeld. Hierin wordt haarfijn uiteengezet op welke manier de beste kandidaten voor jouw organisatie geworven kunnen worden.

Employer Branding

Een goede wervingscampagne start met een employer brand, een merk als werkgever. Daarbij is het essentieel om te achterhalen wie je doelgroep is en wat je onderscheidend vermogen is. Zodat jij je daadwerkelijk onderscheidt van de concurrentie.

Wij ondersteunen je bij het ontwikkelen van persona’s voor je belangrijkste doelgroepen, jouw EVP (Employee Value Proposition) en een arbeidsmarktcommunicatie plan zodat jij daadwerkelijk je potentiële kandidaten bereikt en raakt.

Recruitment Marketing

Recruitment marketing is feitelijk niets anders dan jouw aanbod vertalen naar een oplossing voor je doelgroep. Dit dien je dus net zo goed te doen voor jouw organisatie als merk voor potentiële kandidaten.

Wij vertalen jouw employer brand in een sterke boodschap en zetten de verschillende recruitment kanalen zo gericht mogelijk in. Zo zorgen wij ervoor dat we jouw doelgroep effectief overtuigen om bij jouw organisatie te willen werken.

Vacature Content

De vacature content is uiteindelijk hetgeen wat potentiële kandidaten te zien krijgen van jou als werkgever. Een belangrijk onderdeel waar al een hoop denkwerk aan vooraf gaat.

Wij ondersteunen je bij het creëren van sprankelende content die jouw organisatie ondersteunt bij de werving van kandidaten. Content in tekst, beeld of video die volledig is afgestemd op jouw doelgroep.