FLEXIBLE SPECIALISTEN

Werk samen met specialisten op het gebied van online marketing, content marketing en recruitment.

Flexibele inhuur online recruitment specialisten

Nagenoeg elke recruitment afdeling heeft af en toe specialistische online kennis nodig. Denk bijvoorbeeld aan SEO-specialisten, social media experts, advertentie deskundigen of copywriters. Onbreekbare kennis bij elke wervingscampagne, maar er is vaak niet voldoende werk voor een full- of part time job. Dan is het fijn dat je kunt vertrouwen op de Flexibele Specialisten van Recruitment Marketeer.

Zelf ervaring opbouwen?

Alles is te leren natuurlijk, zo ook bijvoorbeeld Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA) en social media marketing. Maar dat moet dan wel naast de reguliere recruitment werkzaamheden worden gedaan. En recruitment afdelingen zijn al vaak niet vol bezet.

Bovendien zijn veel vakgebieden op het gebied van online recruitment echt ervaringswerkzaamheden. Daarom kun je jouw vraagstukken beter overlaten aan iemand die elke dag bezig is met zijn of haar specialisme op het gebied van online marketing. Op deze manier weet je zeker dat jouw campagne zo effectief mogelijk wordt ondersteund.

Flexibele inhuur gaat bovendien dikwijls niet ten koste van het recruitment budget, maar wordt door de hiring manager betaald. Op deze manier hoef je niet te besparen op je wervingskosten maar kun je wel gebruik maken van de beste specialisten die jouw campagne nog succesvoller maken.

Expertises die wij aanbieden

Een recruitment marketing campagne kan veel vragen van verschillende expertises. Bij Recruitment Marketeer maken wij dagelijks gebruik van online specialisten die ondersteuning bieden bij onze wervingscampagnes. Jij kunt deze specialisten ook inhuren, precies voor die werkzaamheden waarvoor je een echte specialist nodig hebt.

De expertises die wij aanbieden:

Flexibele samenwerkingsvormen

Op projectbasis een dag of dagdeel een online specialist inhuren? Gedurende een wervingscampagne een paar uur per week een online expert mee laten kijken? Of wil je liever werken op basis van een strippenkaart zodat jij een online deskundige inzet wanneer jij hem of haar nodig hebt? Geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat onze specialisten jou ondersteunen op de manier die het beste bij je past.

Jij kunt op wat voor manier dan ook gebruik maken van onze specialisten. Advies, inhoudelijke vragen, het opzetten van campagnes of het optimaliseren van wervingscampagnes. Wij kunnen onze specialisten bovendien flexibel opschalen voor onvoorziene campagnes.

Meer weten?

Heb jij behoefte aan flexibele ondersteuning van online specialisten? Neem dan contact met ons op om jouw wensen met ons te bespreken.